Informare privind pungile biodegradabile

Stimati clienti, conform legislatiei in vigoare suntem obligati sa utilizam spre ambalarea comenzilor la pachet doar pungi din materiale biodegradabile.

Aceste pungi se taxeaza separat cu suma de 1 leu / punga pentru toate comenzile livrate la pachet, fara exceptie.

Din pacate nu putem oferi serviciul de reutilizare al pungilor biodegradabile din doua motive:

  1. Din motive de igiena, toate produsele, obiectele si persoanele ce intra in contact cu produsele alimentare trebuie sa respecte standardele de igiena cerute de lege. Nu putem garanta si nu putem accepta in ciclul de productie si servire obiecte ce provin direct din exterior si din afara ciclului de aprovizionare. Cu alte cuvinte nu putem garanta ca pungile aduse de clienti din exterior au fost depozitate si transportate in condidii igienice. Personalul ce intra in contact cu aceste pungi intra in contact direct si cu alimentele ceea ce constituie un risc de contaminare.
  2.  Procedura de transfer a produselor in ambalajele clientului necesita un timp suplimentar ce afecteaza in mod negativ timpul de servire al celorlalti clienti. Pentru comenzile plasate online problema este si mai complicata pentru ca personalul ar trebui sa astepte ambalarea comenzii pana la venirea clientului ceea ce agraveaza si mai mult problema aglomerarii.

Va multumim pentru intelegere – Echipa Autoservire Amzei.